Ochrana osobních údajů

Obecná právní ustanovení

Provozovatelem těchto stránek je společnost Svět rovnátek, s. r. o. IČO: 18627218 se sídlem Nad Vršovskou horou 1423/10, 101 00  Praha 10, zapsaná v obchodním rejstříku pod spisovou značkou C 1857, vedená u Městského soudu v Praze. Tyto internetové stránky byly vytvořeny tak, aby poskytovaly obecné informace o společnosti včetně jejích produktech a službách.

Duševní vlastnictví

Obsah těchto webových stránek nesmí být pro komerční účely kopírován, rozšiřován, pozměňován nebo zpřístupňován třetím osobám.

Veškeré obrázky, zvuky, animace, videa a texty těchto webových stránek jsou majetkem společnosti Svět rovnátek, s.r.o. Všechna loga, ochranné známky na těchto webových stránkách jsou registrovány společností Svět rovnátek, s.r.o. případně je společnost užívá na základě smluvního ujednání.

Kopírování, distribuce nebo reprodukce obsahu těchto webových stránek mohou být prováděny pouze s předchozím písemným souhlasem společnosti Svět rovnátek, s.r.o., pokud se nejedná o užití pro vlastní soukromé nekomerční účely v souladu se zákonem a to za předpokladu, že při něm nedochází k porušení práv společnosti Svět rovnátek, s.r.o.

Ochrana dat a soukromí

Při využití našich služeb (zejména při vyplnění objednávkového formuláře) můžete být požádáni o uvedení Vašich osobních údajů (jméno, e-mail, telefon, aj.). Možnost objednání přes webový formulář je čistě dobrovolná a je na Vašem rozhodnutí, zda využijete služeb naší kliniky podléhající §11 Zákona o zdravotních službách. Údaje dobrovolně poskytnuté jsou zpracovávány pouze v souladu s účelem, ke kterému byly shromážděny. Údaje jsou chráněny v souladu s platnými zákony České republiky, a to zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré Vámi poskytnuté údaje společnost Svět rovnátek s. r. o. uchovává výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a nepředává je třetím osobám. Bez Vašeho výslovného souhlasu Svět rovnátek nebude nakládat s osobními údaji jinak, než připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Průzkum a zpracování anonymních údajů

Tato webová stránka využívá služby Google Analytics (certifikace ISO 27001), která pomáhá analyzovat a vyhodnocovat provoz na našich stránkách. Tyto informace se vyhodnocují ke statistickým účelům. Přitom se jedná výlučně o informace, které nepřipouští žádné vyvození závěru vedoucí k Vaší osobě. Jako jednotlivý uživatel zůstáváte anonymní.

Díky vyhodnocení těchto dat je možné získat cenné poznatky o potřebách uživatelů. Získané poznatky přispívají k dalšímu zlepšení kvality nabídky.

Na neomezenou dobu se ukládá následující datový záznam:

– název načtené stránky, příp. souboru
– odkaz, ze které stránky tato stránka byla načtena
– uživatelem použitý prohlížeč včetně verze prohlížeče
– uživatelem použitý operační systém
– anonymizovaná forma IP adresy požadujícího počítače
– datum a čas pokynu, příp. požadavku.

Cookies

Svět rovnátek, s. r. o. používá cookies s cílem zajistit nejlepší možný zážitek při návštěvě našich webových stránek. Prohlížením těchto webových stránek vyjadřujete souhlas s umístěním cookies na vašem počítači/zařízení. Cookies se ukládají na počítači návštěvníka webové stránky a umožňují tak opětovné poznání návštěvníka na anonymním základě. Cookies našich internetových stránek nepřenášejí v žádném případě Vaše osobní data.

Dočasné soubory cookies dovolují Vám uchovávat si informace při přecházení z jedné stránky na druhou a odstraňují potřebu opakovaně zadávat určité údaje a zajišťují v průběhu relace přístup k uloženým informacím.

Trvalé soubory cookies nám umožňují přizpůsobit obsah stránek a reklamy tak, aby odpovídaly Vašim preferovaným zájmům, a zamezují opakovanému zobrazení téže reklamy. Dále slouží k vytváření anonymních statistických údajů, pomocí kterých zjišťujeme, jak uživatelé naše stránky využívají, a můžeme tomu přizpůsobovat jejich strukturu; neumožňují nám osobně vás identifikovat.

 

Služba Google Analytics vychází ze souborů cookie první strany. Data vygenerovaná prostřednictvím služby Google Analytics může zákazník služby Google Analytics nebo společnost Google v souvislosti s návštěvami jiných webových stránek pomocí technologie Google propojit se soubory cookie třetí strany, například když inzerent chce pomocí dat ze služby Google Analytics vytvořit relevantnější reklamy nebo hlouběji analyzovat návštěvnost.

Prosím berte na vědomí, že cookies, které jsou nepostradatelné pro funkčnost internetové stránky, jsou vyjmuté z evropské směrnice a nemohou být deaktivovány. Pokud cookies deaktivujete, nastaví se ve Vašem prohlížeči opt-out cookie, aby Váš nesouhlas mohl být přiřazen. Pokud používáte jiný prohlížeč, resp. jiné koncové zařízení, nebo cookies smažete, musíte znovu provést deaktivaci cookies

Analýzu svého provozu pomocí služby Google Analytics můžete odmítnout instalací Google Analytics Opt-out Browser do svého prohlížeče.