10 důvodů proč jsou neviditelná rovnátka správná volba

Stojíte uprostřed křižovatky, před vámi je pěkná řádka možných cest, kterými se vydat, a na každé z nich je jeden jediný cíl - krásný, rovný úsměv. Ze všech těch cest, kterými se vydat, existuje i jedna, na které Vás můžeme doprovodit. Jsou to neviditelná rovnátka.

Přinášíme vám důvody, proč byste měli zvolit léčbu neviditelnými rovnátky.

Tady jsou! 

1. Jsou neviditelná

Díky průhledným fóliovým dlahám není na první pohled zřejmé, že rovnátka vůbec máte. Léčba neviditelnými rovnátky je totiž skutečně transparentní. To je obrovská výhoda především pro ty, kdo ve svém životě více řeší svůj vnější vizuál třeba kvůli profesi, ale i pro ty, komu zkrátka zámečky, drátky a další rovnátka připevněná na zuby nepřipadají hezká. 

2. Neviditelná rovnátka nebolí

Na rozdíl od jiných druhů ortodontických léčeb, kdy často dochází k otokům, otlačeninám a celkovému podráždění dásní, zubů, jazyka, tváří a rtů, které obvykle trvají i několik dní, než si na ně zvyknete. A že takový drátek, co tlačí do dásně, příjemný rozhodně není. 

3. Rychlost a efektivita

Díky technologiím, které fóliová rovnátka využívají, lze dosáhnout neuvěřitelných výsledků za podstatně menší dobu, než je tomu například u fixních rovnátek. Dokonce si umí poradit i se složitými vadami zubů a přinést tak komplexní proměnu obou čelistí. 

4. Jednoduchost aplikace

Nošení neviditelných rovnátek je snadné a jejich aplikaci zvládnou bez potíží i vaše malé ratolesti. Obecně platí, že je léčba fóliovými rovnátky vhodná i pro děti. 

5. Tam a zase ven snadno a rychle

Díky tomu, že jsou rovnátka sundavací, je můžete kdykoliv vyjmout. S tím samozřejmě souvisí další výhody třeba v podobě konzumace potravin nebo sportování. 

6. Už žádný strach z kousnutí do jablka

S neviditelnými rovnátky odpadá všechen stres z konzumace tvrdých potravin. Rovnátka si totiž před jídlem vždy sundáte a po dojedení znovu nasadíte. Můžete tedy vesele jíst vše, co máte rádi bez jakéhokoliv omezování. 

7. Sportování s klidem v duši

Zde znovu platí, že si rovnátka snadno vyjmete a po ukončení sportovní aktivity vrátíte zpět do úst. Žádný uražený zámeček, ani jiný stres z poškození zde nehrozí. 

8. Zubní hygiena zůstává stále stejná

Není potřeba kupovat nové kartáčky, vosky, speciální pasty nebo jiné pomůcky. Stačí standardní pečlivé vyčištění zubním kartáčkem a mezizubním kartáčkem či zubní nití. Na mezizubní prostory ale nezapomínejte! Právě v těchto hůře dostupných místech se schovávají zbytky jídel a množství zubního plaku, které pak způsobují zubní kazy a další nepříjemnosti. 

9. Méně času v ordinaci

Díky inovativním metodám rovnání zubů, které neviditelná rovnátka využívají, je každý proces pohybu zubů naplánovaný dopředu. Správnost těchto pohybů se kontroluje většinou 1x za 3 měsíce. Do té doby má klient všechny potřebné dlahy u sebe a obměňuje je dle pokynů lékaře. Díky tomuto způsobu strávíte v ordinaci podstatně menší množství času, než je tomu u jiných typů rovnátek. 

10. U většiny případů netrháme zuby

Ano, čtete správně, u určitých typů rovnátek je totiž běžnou praxí, že dochází k extrakci jinak zdravých zubů, aby se v ústech vytvořilo místo pro pohyby ostatních.

Ve Světě rovnátek se snažíme o to, abychom zuby nemuseli trhat vůbec. Metoda rovnání zubů pomocí neviditelných rovnátek nám to ve většině případů umožňuje díky technologii, na které je založena. To znamená, že u  90 % případů u nás opravdu nemusí dojít k žádné extrakci. 

U nás máte vstupní konzultaci zdarma!

Ještě stále váháte? To nevadí. Objednejte se na vstupní konzultaci na naši kliniku, kde s vámi naši lékaři projdou jednotlivé postupy léčby krok po kroku. Navíc jsme schopni vám pomocí skenu zubů vytvořit 3D vizualizaci přímo vašeho chrupu. To nám umožňuje zcela individuální přístup, protože celý proces rovnání a výsledek ukončení léčby uvidíte na svých vlastních zubech. Navíc je tato konzultace zcela zdarma, tak by byla škoda této příležitosti nevyužít. 

Začněte
konzultací zdarma

Naplánujeme optimální řešení pro váš úsměv.

Objednejte se na konzultaci zdarma
bila sipka